MastersMaking2Moro reis 2017

We gaan weer! Ga jij mee?
Het enorme enthousiasme van de deelnemers van de vorige talent- en businessdevelopmenttrainingen in Uganda inspireert ons elke keer. Daarom willen we ook gehoor geven aan hun vraag om opnieuw te komen.

In 2016 hebben we in Fort Portal een groep jonge ondernemers getraind in talentontwikkeling  en businessvaardigheden. In deze groep zit een aantal mensen die vanuit hun gedrevenheid nu al verschillende malen groepen jongeren hebben benaderd en geënthousiasmeerd om ook meer pro-actief gebruik te maken van hun talenten en om hun eigen onderneming op te starten.

 

Deze verhalen raken ons. Als mens, als ondernemer, als coach. Dus gaan we voor de vijfde keer op rij naar Uganda. Van 27 oktober tot 8 november 2017. In deze 1,5 week willen we voor verschillende groepen jongeren iets betekenen. We leiden een aantal jongeren op tot talentdevelopmentcoach, zodat zij in hun eigen community jongeren kunnen inspireren en ondersteunen om hun talenten te ontdekken en in te zetten om hun eigen droom/plan verder vorm te geven. Daarnaast ondersteunen we een groep jonge ondernemers om hun ideeën of hun bedrijf verder uit te bouwen. Door kritisch mee te denken waar kansen liggen, hoe ze zelf fondsen kunnen werven of de eigen omgeving beter kunnen inzetten als bron voor inkomsten en ondersteuning. Dit doen wij met en vanuit onze eigen passie.

Ieder jaar zijn er uit Nederland betrokken en nieuwsgierige mensen mee gegaan. Gewoon om zelf te leren en bij te dragen wat zij aan kennis en levenservaring hebben. Je hoeft geen coach te zijn, of ondernemer om toch van waarde te zijn. En reken maar dat je zelf het nodig gaat leren in de ontmoetingen met deze gedreven jongeren!

 

 

Uiteraard zullen we na de training ook op pad gaan om de prachtige natuur en cultuur van Uganda te ontdekken. We verblijven aan de voet van het Rwenzori gebergte en op rij-afstand van het Queen Elizabeth National Park en Murchinson National Park. Ook daar zul je je ogen uitkijken!

Lees ook de ervaringen van deelnemers die al eerder zijn meegegaan!

 

 

 

P.s. Ik heb hier mijn persoonlijke verhaal beschreven, waarom ik met MM2M gestart ben.