We gaan weer! Ga jij mee?

Het enorme enthousiasme van de deelnemers van de vorige talent- en businessdevelopmenttrainingen in Uganda inspireert ons elke keer. Daarom willen we ook gehoor geven aan hun vraag om opnieuw te komen.

In 2016 &2017  hebben we in Fort Portal een groep jonge ondernemers getraind in talentontwikkeling  en businessvaardigheden. In deze groep zit een aantal mensen die vanuit hun gedrevenheid nu al verschillende malen groepen jongeren hebben benaderd en geënthousiasmeerd om ook meer pro-actief gebruik te maken van hun talenten en om hun eigen onderneming op te starten.

 

Train the Trainer en Businessdevelopmenttraining

Deze verhalen raken ons. Als mens, als ondernemer, als coach. Dus gaan we voor de zesde keer op rij naar Uganda. In het najaar van 2018 gaan we voor langere tijd naar Uganda. In deze 2 a 3 maanden willen we voor verschillende groepen jongeren iets betekenen. We leiden een aantal jongeren op tot talentdevelopmentcoach, zodat zij in hun eigen community jongeren kunnen inspireren en ondersteunen om hun talenten te ontdekken en in te zetten om hun eigen droom/plan verder vorm te geven. Daarnaast ondersteunen we een groep jonge ondernemers om hun ideeën of hun bedrijf verder uit te bouwen. Door kritisch mee te denken waar kansen liggen, hoe ze zelf fondsen kunnen werven of de eigen omgeving beter kunnen inzetten als bron voor inkomsten en ondersteuning. Ook werken we samen met een aantal scholen voor primary & secondary & vocation schools. Dit doen wij met en vanuit onze eigen passie.

Ieder jaar zijn er uit Nederland betrokken en nieuwsgierige mensen mee gegaan. Gewoon om zelf te leren en bij te dragen wat zij aan kennis en levenservaring hebben. Je hoeft geen coach te zijn, of ondernemer om toch van waarde te zijn. En reken maar dat je zelf het nodig gaat leren in de ontmoetingen met deze gedreven jongeren!

Lees ook de ervaringen van deelnemers die al eerder zijn meegegaan!

 

Rondtrip in Uganda

Uiteraard zullen we na de training ook op pad gaan om de prachtige natuur en cultuur van Uganda te ontdekken. We verblijven aan de voet van het Rwenzori gebergte en op rij-afstand van het Queen Elizabeth National Park en Murchinson National Park. Of als je mee gaat naar het zuiden van het land, ontdek je de schoonheid van de Virunga vulkanen, bekend van de gorilla’s en Dian Fossey’s Gorilla’s in de mist. Ook daar zul je je ogen uitkijken!

 

 

Praktische informatie

  • we gaan in een gemengde groep van trainers en deelnemers vanuit Nederland naar Uganda
  • we verblijven in goede, betrouwbare hostels gedurende de training
  • een nieuwsgierige houding is het meest waardevolle om te kunnen geven en te ontvangen
  • je zorgt zelf voor een visum, inentingen en je vliegticket
  • de lokale verblijfskosten betaal je zelf (richtprijs rond de 150 euro voor 5 dagen fullboard)
  • je betaalt de organisatie een bedrag van 750 euro
  • we zorgen voor goed en betrouwbaar vervoer en chauffeurs & gidsen tijdens de reizen

Klik op deze link om onze flyer te lezen.
MastersMaking2Moro 2018 21012018

Aanmelden kan via dit formulier:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]