Naar Uganda in 2019!

Al ongeveer voordat we weer terug waren van onze vorige bezoek aan Uganda, werden de plannen voor dit jaar al gesmeed. Dan komen er opeens intiatieven uit andere hoeken die we natuurlijk meteen oppakken en mee aan de slag gaan!

 

April 2019

Zo gaan we in april met een bijzondere groep van docenten en leerlingen van de RSG Steenwijk. Zij gaan een bezoek aan het land invullen met culturele ontmoetingen, het ontdekken van het wildlife in Uganda en 3 dagen samen met leerlingen van een school werken aan een opdracht. Ook de docenten zullen elkaar ontmoeten en ervaringen en ideeën uitwisselen.
En omdat we er dan toch zijn, gaan we ook een Talentdevelopmenttraining geven. Daar kan jij ook aan bijdragen als deelnemer of begeleider van de groep.

 

November 2019

In november willen we weer een week lang heel intensief trainingen gaan aanbieden (samen met onze Ugandese trainers) in Talentdevelopment, Train-the-trainer en Businessdevelopment. Trainingen die een behoorlijke impact hebben op zowel de deelnemers als de trainers en begeleiders. Het is intens, confronterend, maar ook met veel humor en plezier samen.

 

Informatie

Meer informatie vind je in onderstaande flyer, met daarin de achtergrond, wijze van organisatie, kosten en voorbereiding!

MastersMaking2Moro 2019 12012019

De trainingen vinden plaats onder de vlag van de stichting Vledder Helpt.