Naar Uganda in 2019!

Al ongeveer voordat we weer terug waren van onze vorige bezoek aan Uganda, werden de plannen voor dit jaar al gesmeed. Dan komen er opeens intiatieven uit andere hoeken die we natuurlijk meteen oppakken en mee aan de slag gaan!

April 2019

We zijn  in april met een bijzondere groep van docenten en leerlingen van de RSG Steenwijk naar Uganda gegaan. Zij hebben hun  bezoek aan het land ingevuld met culturele ontmoetingen, het ontdekken van het wildlife in Uganda en 3 dagen samen met leerlingen van een school gewerkt aan twee concrete opdrachten. Ook de docenten hebben samen  ervaringen en ideeën uitgewisseld.
En omdat we er dan toch waren, hebben we ook een Talentdevelopmenttraining gegeven. Het gave was dat dit de eerste training was die door twee door ons opgeleide Ugandese trainers is gegeven. Samen met een andere Nederlandse co-trainer hebben we hen ondersteund in deze training van 16 Ugandese jongeren.

November 2019

In november willen we weer een week lang heel intensief trainingen gaan aanbieden (samen met onze Ugandese trainers) in Talentdevelopment, Train-the-trainer en Businessdevelopment. Trainingen die een behoorlijke impact hebben op zowel de deelnemers als de trainers en begeleiders. Het is intens, confronterend, maar ook met veel humor en plezier samen.

Informatie

Meer informatie vind je in onderstaande flyer, met daarin de achtergrond, wijze van organisatie, kosten en voorbereiding!

MastersMaking2Moro 2019 12012019

De trainingen vinden plaats onder de vlag van de stichting Vledder Helpt.